POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Kupovina stolarije – ozbiljna, dugotrajna investicija ili zatvaranje rupa

Da li je kupovina stolarije – ozbiljna i dugotrajna investicija ili zatvaranje rupa? Istina je da može biti jedno ili drugo, saznajte i zašto.

18.12.2021

Kupovina stolarije – ozbiljna, dugotrajna investicija ili zatvaranje rupa

Kod kupovine stolarije postoje dve opcije:

Prva opcija jeste ozbiljna i dugotrajna investicija koja vremenom samu sebe isplaćuje. Verovali ili ne kasnije donosi čak i dobit. To se može obezbediti samo ako znate šta želite, a svakako da želite kvalitetnu stolariju. Kvalitetnu stolariju možete sebi obezbediti pre svega sa dovoljnom infomisanošću, koja je srećom danas dostupna svakome.

Na našem sajtu imate pregršt informacija o tome šta je kvalitetna PVC stolarija a šta nije. Takođe, kako da prepoznate da Vam prodavac nudi lošu PVC stolariju po ceni premijum stolarije. Najbolje je raspitati se od kojih profila će biti izrađena vaša stolarija, naš savet je da to budu PROVERENI Nemački brendovi.

Pročitatje šta očekivati od kvalitetne PVC stolaije i kako da je prepoznate – PVC Stolarija

Okov i staklo za PVC stolariju kao bitne stavke

Okov takođe da bude od renomiranih evropskih prizvođača. Ukoliko posetite link iznad, saznaćete šta je okov i zašto je važan za svaku PVC stolariju.

Staklo prosto mora biti najmanje u nisko-emisionoj varijanti, poželjno bi bilo da bude troslojno. Staklo je najveća površina svakog prozora ili balkonskih vrata, stoga je vrlo važno da bude odgovarajućeg kvaliteta.

Način izrade stolarije + garancija

Kada sve ove elemente proverite, potrebno je da pitate Vašeg proizvođača sa kakvim mašinama izrađuje stolariju. Bilo bi poželjno da se Vaša stolarija izrađuje na modernoj i preciznoj liniji koja može zadovoljiti sve detalje, kako bi stolarija savršeno radila. Takva stolarija mora imati garanciju, koja vam pruža spokoj. Garancija je osnova svega, ona Vam govori da se radi o kvalitetnoj PVC stolariji (retko ko je spreman da garantuje za nekvalitetnu PVC stolariju).

Kada nađete više ponuđača koji ispunjavaju ove uslove, tada možete videti za koga se odlučiti u zavisnosti od cene, brzine isporuke, vrste uluge itd…

Opcija broj 2

Druga opcija kupovine stolarije među kolegama žargonski se naziva ZATVARANJE RUPA. Ova opcija se tako naziva jer u suštini to i jeste puko zatvaranje otvora na Vašem domu. Ne vodeći računa o kvalitetu stolarije već se samo brinuti o niskoj ceni prozora kupuje se najskupla stolarija.

Kako najskuplja stolarija?

Ova stolarija u startu jeste jeftinija, ali vremenom postaje sve skuplja i skuplja. Veoma brzo dolazi do kvarova, takva stolarija nema garanciju i morate zvati servisere. Servis je veoma skup posebno kada se radi o takvoj stolariji jer serviseri teško mogu naći delove i teško mogu popraviti takvu stolariju ako u opšte prihvate da je servisiraju.

Ako dodamo da od prvog dana loša PVC stolarija ima izolacione osobine ispod donje grancije, što nije prihvatljivo, povečava se trošak tokom leta i tokom zime. Zimi, povećani su Vam troškovi za zagrevanje objekta, tokom leta radi rashlađivanja istog.

Kasnije jedino rešenje koje preostaje je kupovina nove stolarije.

Zaključak

Znamo da je finansiska situacija u našoj zemlji prilično loša i baš zato ne smete kupovati “jeftinu” stolariju. Bolje je sačekati i strpiti se, uštedeti novac, tu veoma bitnu investiciju koja vremenom štedi izvesti kako treba. Kupovina stolarije se ne obavlja svaki dan ili svake godine, to je kupovina za višedeceniski period koji treba da prođe bez dodatnih problema. Zato bi takvu kupovinu trebalo ozbiljno shvatiti, i da presudni faktor bude KVALITET.

Za Vaš novac uvek birajte najbolje!

Vaš PVC Stolarije Tim

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna