PVC stolarija AKCIJA – dobijate više za isti novac. Javite se na vreme!

   
     Prodaja PVC stolarije - 064/48-77-631

Komarnici   arrow

Komarnici – izuzetan kvalitet po povoljnim cenama. Komarnici mogu biti fiksni, rolo, plise i vrata komarnici.


Svedoci smo sve toplijih leta sa čestim padavinama, takvi vremenski uslovi veoma pogoduju insektima. Jedini način da odbranimo naše domove od ovih napasti su komarnici. Kao što smo već napisali oni mogu biti fiksni, rolo, plise komarnici i vrata komarnik. U zavisnosti od namene prozora i vrata gde se montiraju komarnici zavisi i koji ćemo sistem komarnika postaviti.

Fiksni komarnici – komarnik

Fiksni komarnik se najčešće postavljaju na manje prozore na kupatilu, ostavi, kuhinji, pa čak i na klasičnim prozorima na sobama gde to uslovi dozvoljavaju.

Fiksni komarnici - komarnik - PVC Stolarije Tim

Fiksni komarnik – PVC Stolarije Tim

Rolo komarnici – komarnik

Rolo komarnici su najzastupljeniji i najčešće rešenje na prozorima. Veoma su praktični jer u zimskom periodu kada su nepotrebni lako se namotaju u svoju kutiju ili ako je potrebna otvorena cela povrsina prozora.

Rolo komarnici - komarnik - PVC Stolarije Tim

Rolo komarnicikomarnik – PVC Stolarije Tim

Plise komarnici – komarnik

Plise komarnici su rešenje za balkonska vrata ili prozore višlje od 160cm. Povlače se po horizontalnoj osi kada se sklope gotovo da su neprimetni. Laki su za korišćenje tako se sugrađani često opredeljuju da ih postave na sve otvore na objektu.

Plise komarnici - komarnik - PVC Stolarije Tim

Plise komarnik – PVC Stolarije Tim

Vrata komarnici – komarnik

Vrata komarnici su najbolje i jedino rešenje za komarnik na ulaznim vratima gde je velika frekvencija ljudi a pri tom da ne ometaju pri otvaranju i zatvaranju.

Vrata komarnici - komarnik - PVC Stolarije Tim

Vrata komarnicikomarnik – PVC Stolarije Tim


Komarnici u našoj ponudi su izrađeni od najkvalitetnijih materijala Grčkog proizvođaca IDECO. Nismo podlegli jeftinijim i nepouzdanim proizvodjacima komarnika, pri tom uspeli smo da budemo povoljni sa cenom komarnika.

Prodaja komarnika

Prodaja komarnika povoljna cena uz garanciju i račun. Prodajemo i ugrađujemo naše komarnike i na sve to dajemo garanciju na kvalitet i račun. Naša firma ima izuzetnu paletu komarnika sa kojom opslužujemo sve zahteve naših klijenata. Pored pomenutog artikla, obezbeđujemo premijum PVC stolariju odličnih termo izolacionih i zvučno izolacionih osobina. Zatim, obezbeđujemo i nekoliko vrsta stakala, drugim rečima naša ponuda ke kompletna.

Prodaja komarnika Beograd

Prodaja komarnika Beograd i okolina, povoljna cena, garancija i račun. Prodajemo i ugrađujemo naše komarnike i na sve to dajemo garanciju na kvalitet i račun. Kod nas imate sve na jednom mestu i na sve dobijate garanciju kvaliteta i račun. PVC Stolatije Tim obezbeđuje odličnu PVC stolariju i prateće elemente premijum kvaliteta. Radimo na celoj teritoriji Beograda i okoline gde nam je središte. Takođe, poslujemo na celoj teritoriji Srbije i u nekoliko zemalja na Balkanu.

Vaš PVC Stolarije Tim

Call Now ButtonPozovite nas!