POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Klizni sistem za osećaj slobode

Zamislite da sedite u svom dnevnom boravku i da imate osećaj kao da ste u bašti. Da li je to moguće? Naravno da jeste, to je itekako izvodljivo uz klizni sistem iz naše ponude.

23.08.2021

KLIZNI SISTEM ZA OSEĆAJ SLOBODE

Klijent sa stanom na Konjarniku imao je potrebu za zatvaranjem terase i da od te površine dobije životni prostor. Radi se čestom zahtevu naših klijenata u zadnje vreme, pogotovo ove godine pošto je ovo leto izuzetno toplo.

Problem je bio što klijent nije želeo da izgubi taj osećaj slobode i komfora koji pruža terasa. Želeo je da ima mogućnost otvaranja velike prozorske površine i time dobije veliku količinu svežeg vazduha u dnevnom boravku. Takođe, zahtevao je da zimi uživa u potpunom komforu. Rešenje je bilo u kliznom sistemu koji trpi velike staklene površine uz izuzetne termičke i zvučne karakteristike. Proizvođač PVC profila je Kommerilng, Nemački brend visoke klase čiji su profili dobro poznati u celom svetu.


Klizni sistem za osećaj slobode

Klizni sistem za osećaj slobode


Montaža je prošla standardno i glatko, kolege montažeri su odlično obavili svoj deo posla. Kada smo završili klijent je bio presrećan, jer taj osećaj da sedite u svom dnevnom boravku a kao da ste u bašti nema cenu.


Klizni sistem za osećaj slobode

Klizni sistem za osećaj slobode


Šta smo koristili u ovom slučaju?

Posao je odrađen u sistemu STANDARD sa KOMMERLING profilom od 70mm i 6 komora, staklo je nisko-emisiono 4/16/4 argon. Klizne stene su okovane sa SIGENIA okovom. Drugim rečina radi se o izuzetnom sistemu koji će osigurati visok komfor tokom cele godine. Klijent dobija dugogodišnju garanciju od naše firme i do 25 godina garancije od strane proizvođača PVC profila – Kommerling.

Zaključak

Sada ste saznali da možete da imate osećaj slobode u Vašem dnevnom boravku. Naša firma Vam omogućava da budete srećni i zadovoljni dobijenim. Ovakve i slične zahteve imamo konstantno, pogotovo preko leta kada su velike vrućine i klijenti žele da sebi olakšaju. Tu smo da Vaš zahtev ostvarimo na pravi način.


Klizni sistem za osećaj slobode

Klizni sistem za osećaj slobode


Vaš PVC Stolarije Tim

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna