Pozovite Janjić Stolariju Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Klizni PVC prozori   arrow

Klizni PVC prozori – izuzetan kvalitet uz garanciju. Klizni PVC prozori – proizvodnja, prodaja i ugradnja. Klizni PVC prozori – garancija do 25 godina.


Klizni PVC prozori su poznati kao veoma praktičan sistem za rukovanje. Glavne odlike su im da ne zauzimaju prostor, a mogu pružiti velike staklene površine koje daju osećaj širine.

Kada su u pitanju klizni PVC prozori, u zavisnosti od namene prostorije, veličine otvora bira se klizni PVC sistem koji ima u ponudi.

KLIZNI PVC PROZORI

 • Premijum PVC stolarija;
 • izuzetne izolacione osobine;
 • povoljna cena;
 • adekvatna ugradnja;
 • raznovrsna ponuda;
 • garancija na PVC stolariju i PVC profile;
 • garancija na ugradnju;
 • Vaš miran san.

Premijum PVC prozori visokog kvaliteta, dugotrajni i pouzdani. PVC profili premijum Nemačkog proizvođača koji se nalazi u samom vrhu Evropske ponude. Odlične termo izolacione i zvučno izolacione osobine. Zagarantovan dugogodišnji komfor kako u zimskim tako u letnjim uslovima.

Birajte najbolje!

KLIZNI PVC PROZORI – VRSTE

 • Klasičan klizni sistem;
 • Klizno-izbačujući sistem;
 • Podizno-klizni sistem.

Klizni PVC prozori - PVC Stolarije Tim

Klizni PVC prozori – PVC Stolarije Tim


Klasičan klizni sistem dihtuje samo na četkicama, tako da nema maksimalno zaptivanje i postavlja se tamo gde totalna izolacija i nije neophodna ili kao pregrada.

Opširnije – www.pvcstolarije.rs/klizni-sistem

Klizni PVC prozori - Klasičan klizni sistem

Klizni PVC prozori – Klasičan klizni sistem


Klizno-izbačujući sistem  je jedan od najzastupljenijih zbog izizetne izolacije i opcije otvaranja na kip, ovaj sistem često menja dvokrilna balkonska vrata.

Opširnije – www.pvcstolarije.rs/klizno-izbacujuci-sistem

Klizni PVC prozori - Klizno-izbačujući sistem

Klizni PVC prozori – Klizno-izbačujući sistem


Podizno-klizni sistem je sam vrh kliznih prozora i vrata, ne samo što perfektno dihtiuje i zadovoljava zahteve pasivnih kuća već pruža ogromne staklene površine uz lako rukovanje.

Opširnije – www.pvcstolarije.rs/podizno-klizni-sistem

Klizni PVC prozori - Podizno-klizni sistem

Klizni PVC prozori – Podizno-klizni sistem


KLIZNI PVC PROZORI BEOGRAD

Premijum klizni PVC prozori Beograd, povoljna cena, garancija i račun. Klizni prozori za najbolji komfor kakav zaslužujete. Odaberite samo najbolje za svoj novac. Naše središte je u Beogradu gde i imamo najveći procenat klijenata. Naravno, naša firma ima ostvarenu saradnju sa klijentima iz cele zemlje pa čak i sa Balkana.

Naša PVC stolarija se koristi i u drugim zemljama na Balkanu, prosto klijenti su prepoznali naš kvalitet. U Srbiji smo prisutni u svim gradovima i mestima gde vršimo merenja i ugrađujemo našu PVC stolariju. Pored premijum PVC stolarije, klijentima obezbeđujemo pouzdanu i adekvatnu ugradnju iste od strane naših stručnih montažera.

Svakom klijentu obezbeđujemo kvalitetnu uslugu koju i zaslužuje. Posvećujemo posebnu pažnju svakom klijentu i rado ga savetujemo ako za time ima potrebe.

Proverite zašto smo najbolji!


Klizni PVC prozori - PVC Stolarije Tim

Klizni PVC prozori – PVC Stolarije Tim


NEMAČKI KLIZNI PVC PROZORI

Originalni Nemački klizni PVC prozori, povoljna cena uz račun i garanciju do 25 godina. Nemački klizni PVC prozori visokog kvaliteta i odlične izolacije. Izolacione osobine naših prozora u sveobuhvatno PVC stolarije iz naše ponude su na visokom nivou. Radi se o Nemačkim PVC profilima visoke klase brenda Kommerling koji važi za jedna od najbolji prozvođača profila na svetu.

Ono što je svakom klijentu bitno su komfor i dugotrajnost PVC stolarije, kod nas su te dve stavke zagarantovane. Izdajemo našu garanciju na sve naše artikle i usluge, takođe Kommerling kao proizvođač PVC prfila daje garanciju na njih do 25 godina.

Pored prodaje, obavljamo adekvatnu ugradnju stolarije uz opcionu obradu ivica oko prozora i vrata. Takođe u našoj ponudi možete da odaberete roletne, komarnike i pp daske.  U ponudi imamo i nekoliko paketa odličnih stakala koje po kvalitetu pariraju samoj stolariji. Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja, kolege Vam stoje na raspolaganju.

KLIZNA PVC VRATA

Kvalitetna klizna PVC vrata izuzetnih izolacionih osobina. Klizna PVC balkonska vrata Nemačkog porekla, izdajemo račun i garanciju do 25 godina. Izrađujemo vrata balkona u svim dimenzijama koje su Vam potrebne. Ugradnja je obezbeđena, naši montažeri su vrhunski majstori zanata i svaka vrata ili prozor se ugrađuju prateći sve smernice struke. Naravno, garantujemo i na kvalitet ugradnje.

Klizna balkonska vrata iz naše ponude će Vam obezbediti komfor, pre svega zahvaljujući Nemačkom kvalitetu i odličnim staklima u našoj ponudi. Naši klijenti su kako u urbanim tako i u planinskim sredinama gde su vremenski uslovi daleko suroviji. Svu su zadovoljni dobijenim, što je nama posebno važno.

Kao što iznad vidite, imate nekoliko kliznih sistema, na Vama je da odaberte jedan ili ako ste u nedoumici da zatražite profesionalan savet od naših kolega. Mi ćemo se maksimalno potruditi Vam izađemo u susret.

KVALITET PRE SVEGA

Već smo Vam nekoliko puta spomenuli kvalitet, i opet ćemo kako bi Vam na adekvatan način preneli njegovu bitnost kada je stolarija u pitanju a pogotovo kada su u pitanju klizni sistemi PVC stolarije.

Kod kliznih sistema je vrlo bitan klizni sistem, njegov kvalitet mora da prati ostatak stolarije. Ukoliko Vam neko ponudi kvalitetnu PVC stolariju premium brenda, očekujte da koristi klizni sistem visoke klase. Svakako je najbolje da pitate da li je klizni sistem odgovarajući i time odklonite svaku sumnju.

Takođe, retko koji prodavac će Vam dati garanciju na klizni sistem ukoliko nije siguran da Vam prodaje kvalitet. Birajte mudro, birajte kvalitet!

Vaš PVC Stolaije Tim

PVC stolarija - Janjić Stolarija Pozovite NasPozovite nas!