PVC stolarija AKCIJA – dobijate više za isti novac. Javite se na vreme!

   
     Prodaja PVC stolarije - 064/48-77-631

Klizni PVC prozori   arrow

Klizni PVC prozori – izuzetan kvalitet uz garanciju. Klizni PVC prozori – proizvodnja, prodaja i ugradnja. Klizni PVC prozori – garancija do 25 godina.


Klizni PVC prozori su poznati kao veoma praktičan sistem za rukovanje. Glavne odlike su im da ne zauzimaju prostor, a mogu pružiti velike staklene površine koje daju osećaj širine.

Kada su u pitanju klizni PVC prozori, u zavisnosti od namene prostorije, veličine otvora bira se klizni PVC sistem koji ima u ponudi.

KLIZNI PVC PROZORI

 • Premijum PVC stolarija;
 • izuzetne izolacione osobine;
 • povoljna cena;
 • adekvatna ugradnja;
 • raznovrsna ponuda;
 • garancija na PVC stolariju i PVC profile;
 • garancija na ugradnju;
 • Vaš miran san.

Premijum PVC prozori visokog kvaliteta, dugotrajni i pouzdani. PVC profili premijum Nemačkog proizvođača koji se nalazi u samom vrhu Evropske ponude. Odlične termo izolacione i zvučno izolacione osobine. Zagarantovan dugogodišnji komfor kako u zimskim tako u letnjim uslovima.

Birajte najbolje!

Klizni PVC prozori – vrste

 • Klasičan klizni sistem;
 • Klizno-izbačujući sistem;
 • Podizno-klizni sistem.

Klizni PVC prozori - PVC Stolarije Tim

Klizni PVC prozori – PVC Stolarije Tim


Klasičan klizni sistem dihtuje samo na četkicama, tako da nema maksimalno zaptivanje i postavlja se tamo gde totalna izolacija i nije neophodna ili kao pregrada.

Opširnije – www.pvcstolarije.rs/klizni-sistem

Klizni PVC prozori - Klasičan klizni sistem

Klizni PVC prozori – Klasičan klizni sistem


Klizno-izbačujući sistem  je jedan od najzastupljenijih zbog izizetne izolacije i opcije otvaranja na kip, ovaj sistem često menja dvokrilna balkonska vrata.

Opširnije – www.pvcstolarije.rs/klizno-izbacujuci-sistem

Klizni PVC prozori - Klizno-izbačujući sistem

Klizni PVC prozori – Klizno-izbačujući sistem


Podizno-klizni sistem je sam vrh kliznih prozora i vrata, ne samo što perfektno dihtiuje i zadovoljava zahteve pasivnih kuća već pruža ogromne staklene površine uz lako rukovanje.

Opširnije – www.pvcstolarije.rs/podizno-klizni-sistem

Klizni PVC prozori - Podizno-klizni sistem

Klizni PVC prozori – Podizno-klizni sistem


KLIZNI PVC PROZORI BEOGRAD

Premijum klizni PVC prozori Beograd, povoljna cena, garancija i račun. Klizni prozori za najbolji komfor kakav zaslužujete. Odaberite samo najbolje za svoj novac. Naše središte je u Beogradu gde i imamo najveći procenat klijenata. Naravno, naša firma ima ostvarenu saradnju sa klijentima iz cele zemlje pa čak i sa Balkana.

Naša PVC stolarija se koristi i u drugim zemljama na Balkanu, prosto klijenti su prepoznali naš kvalitet. U Srbiji smo prisutni u svim gradovima i mestima gde vršimo merenja i ugrađujemo našu PVC stolariju. Pored premijum PVC stolarije, klijentima obezbeđujemo pouzdanu i adekvatnu ugradnju iste od strane naših stručnih montažera.

Svakom klijentu obezbeđujemo kvalitetnu uslugu koju i zaslužuje. Posvećujemo posebnu pažnju svakom klijentu i rado ga savetujemo ako za time ima potrebe.

Proverite zašto smo najbolji!


Klizni PVC prozori - PVC Stolarije Tim

Klizni PVC prozori – PVC Stolarije Tim


 

Call Now ButtonPozovite nas!