POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Kako prepoznati kvalitetnu PVC

Kako prepoznati kvalitetnu PVC stolariju? Pružamo Vam savete kako prepoznati kvalitetnu PVC stolariju i da ne pazarite sumnjivu PVC stolariju.


Pre svega bitno je da znate da za Vaš novac treba da birate samo najbolje. Bolje je odabrati kvalitet nego količinu, ovo je bitna stavka. Često se dešavaju situacije gde prodavac evidentno loše PVC stolarije ubeđuje kupca da ako pazari njegovu stolariju dobiće više za manje novca.

Nemojte postati žrtva prodavaca ili preprodavaca sumnjive stolarije ako Vam se nudi veća količina stolarije za isti novac.

KAKO PREPOZNATI KVALITETNU PVC STOLARIJU?

Odlike kvalitetne PVC stolarije su dobro poreklo, 6-7 komora, kvalitetan okov, tip stakla, dugogodišnja garancija.

Takođe trebalo bi napomenuti da kvalitetna PVC stolarija zahteva pouzdanu i valjanu ugradnju, stoga treba i na to misliti. Dobrom ugradnjom PVC stolarije osiguravate da se najbolje iskoriste odlične osobine same PVC stolarije.

Na sledećoj stranici naše ponude smo detaljno opisali sve vezano za PVC stolariju i kako da izbegnete da budete prevareni – PVC stolarija.

Kako prepoznati kvalitetnu PVC stolariju i koje informacije su Vama bitne?

Kupujte PVC stolariju isključivo od proverenih prodavaca koji Vam mogu pružiti sve neophodne informacije i koji daju račun i garanciju na svoju PVC stolariju!

PVC profili

PVC profil je početna stavka sa kojom se upoznajete sa PVC stolarijom koja Vam se nudi. Kada mislimo na kvalitetan PVC profil, odmah pomislimo na Nemačke profile koji su sinom za kvalitet i dugotrajnost. To i jeste tačno i time se možete voditi ukoliko želite da budete sigurni u Vaš izbor. Nemački PVC profili su standardno kvalitetni i razlikuju se od Kineskih, Turskih i ostalih vrsta profila.

PVC profil je osnova stolarije i kao takav mora biti kvalitetan, stoga raspitajte se o poreklu profila. Kada ste saznali poreklo, ukoliko se radi o dobrom i kvalitetnom brendu, nećete imati problema da ga pronađete na internetu. Na primer Kommerling je svetski brend Nemačkog porekla koji se nalazi u samom vrhu Nemačke ponude.

Kako ne bi ispalo da hvalimo svoj proizvod, budite slobodni da potražite na internetu više informacija o Kommerlingu i brzo ćete uvideti da se radi o premijum klasi PVC stolarije.

Okovi za PVC stolariju

Kada pričamo o kvalitetu PVC stolarije nemoguće je ne spomenuti okove. Okovi za PVC stolariju su vrlo bitan deo i potrebno je da budu kvalitetni kako bi stolarija bila kompletna i dugotrajna. Pravilan rad PVC stolarije ovisi o kvalitetu okova koji su zaslužni baš za tu svrhu. Na žalost većina naših klijenata sada prvi put spoznaju da okovi i postoje.

Čest je slučaj da prodavci i ne spominju okove svojim klijentima što je prilično čudno pošto se radi o vitalnom delu stolarije. Zapitajte se zašto prodavac ne bi dodatno pohvalio svoju PVC stolariju kako bi je Vi kupili? Postoje dva razloga za to i to su da su okovi lošeg kvaliteta ili uopšte nisu prisutni na PVC stolariji.

Da li je to moguće?

Naravno da jeste i česta je pojava, pogotovo kod manjih prozora. Pošto smo već utvrdili da je okov bitan, na Vama je da zatražite informacije u vezi tipa okova. Naša PVC stolarija je osigurana Sigenija okovom koji se pokazao kao odlično i dugotrajno rešenje.

Staklo za PVC stolariju

Kvalitetna PVC stolarija zahteva dobro staklo koje po kvalitetu parira samoj PVC stolariji. U suprotnom gube se izolacione osobine same PVC stolarije. Staklo na svakom prozoru zauzima 70+ procenata površine i baš iz tog razloga na njemu se gubi najviše. Kako bi osigurali da tokom hladne zime ne gubimo toplotu a tokom vrelog leta zadržimo toplotu vani, potrebno nam je što kvalitetnije staklo.

Stako 4 godišnja doba je odličan izbor za svaku PVC stolariju i rado ga preporučujemo svim našim klijentima.

Da li postoji bolje staklo?

Da i da imamo ga u našoj ponudi. Kod nas možete da odaberete jedan od nekoliko paketa stakala ali takođe da uzmete dva paketa. Spajanjem dva paketa stakala dobijate izuzetnu izolaciju koja Vam omogućava najvisi stepen komfora u toku cele godine.

Zaključak

Kao što smo na početku spomenuli, za Vaš novac uvek birajte najbolje! Najbolje ćete odabrati sabiranjem svih informacija koje ste dobili od prodavaca. Sa Vaše liste potencijalne PVC stolarije izbrišite one za koje ne dobijate sve infomarije, čije je poreklo sumnjivo i kao vrlo bitne stavke ako ne dobijate račun i garanciju. Usmena garancija Vam ništa ne važi niti Vas štiti u slučaju problema sa PVC stolarijom.

Problemi sa PVC stolarijom su vrlo česti, naša firma prima nekoliko poziva u toku dana samo radi sanacije PVC stolarije. Dobar procenat tih poziva su naši budući klijenti koji nakon dve godine korišćenja stolarije kupljene na sumnjivom mestu se opredeljuju za novu. Ali, vođeni iskustvom ovog puta biraju kvalitet ali ne za visoku cenu već pazare povoljnu PVC stolariju premijum kvaliteta.

Vaš PVC Stolarije Tim

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna