Pozovite Janjić Stolariju Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Kako odabrati lošu PVC stolariju?

Kako odabrati lošu PVC stolariju? Naši saveti kako da napravite sebi problem koji će Vam doneti samo dodatne probleme i novo ulaganje u novu PVC stolariju.

12.04.2023


Kako odabrati lošu PVC stolariju?

Ma koliko Vam se činilo komplikovano, teško i nedostižno, uz naše stručne savete pazarićete nekvalitetnu stolariju koja će Vam doneti lošu izolaciju (kako termo tako i zvučnu), krivljenje i produvavanje prozora, magljenje stakakala ali i spadanje prozora što je retkost ali ako se potrudite, sve je moguće.Pa da krenemo

Danas je olakšano pronaći sumnjivu stolariju iz razloga što je naše tržište preplavljeno stolarijom različitog kvaliteta. Veliki je broj prodavaca koji jedva čekaju kupce koji nisu informisani i koji se zaleću da odmah kupe stolariju i reše taj veliki problem.

Oni baš čekaju te kupce iz razloga što je lako manipulisati informaicjama i izostaviti brdo važnih stavki koje i ne treba spominjati kada se prodaje PVC stolarija sumnjivog kvaliteta. Tako ćete čuti da je petokomrna PVC stolarija vrhunac Nemačke tehnologije ida je to odlično rešenje ako želite da uživate u Vašem stanu, kući ili poslovnom prostoru. Nećete imati da birate stakla koja Vam odgovaraju jer su standardna stakla baš za Vas i obezbeđuju maksimalnu izolaciju. Okovi, ko još spominje okove kod PVC stolarije a kamoli ugrađuje, to i ne postoji, nemojte trošiti vreme i novac na njih.

Ovakvih priča znamo isuviše iz razloga što priličan procenat naših klijenata baš se opredeljuje za nas jer ispravljamo sve greške koje drugi prodavci itekako koriste.

Saveti kako kupiti lošu stolariju

Najbolje bi bilo da se opredelite za polovnu stolariju, nije bitno koja je u pitanju (PVC, ALU, drvena). Tu ste apsolutno sigurni da ćete odmah imati probleme, koji dolaze mnogo brže u odnosu da pazarite na primer Kinesku PVC stolariju na buvljaku. Polovna stolarija uopšte neće pasovati većini otvora na Vašem objektu ali to i nije bitno, pošto će te otvore zakrpiti majstori koje dodatno plaćate i to je dodatni plus.

Ako ipak niste uspeli da nađete polovnu PVC stolariju, Kineska PVC stolarija Vas čeka. Svakako možete da se odlučite i za neku drugu stolariju nepoznatog brenda. U suštini, što manje znate o stolariji koju pazarite to je gore/bolje po Vas. Nije bitan PVC profil, važno je da je bele boje, da ima kvaku, staklo takođe nije bitno koje je ugrađeno a okove više ne smemo ni da spomenemo. Što da se opretećujete takvim detaljima oni su samo krucijalni prilikom kuovine stolarije.

Na kraju garancija

Ko još želi garanciju na stolariju? To je odavno prošlost, možemo komotno da se oslonimo na reč prodavca koga vidimo sada i nikad više. Ovo je zaista tako! U slučaju da imate probleme sa stolarijom, taj prodavac Vam se neće nikad više javiti i da se kojim slučajem prevari i javi se, sa lakoćom će Vas uveriti da koliko sutra dolazi kod Vas i da je sve sređeno.

Nikada ga više nećete videti a što bi ga i gledali,on Vama ništa nije dužan.

Nadamo se da smo Vam pomogli i da sada možete sa lakoćom prepoznati lošu PVC stolariju.

PVC stolarija - Janjić Stolarija Pozovite NasPozovite nas!