POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Kada je vreme za zamenu stolarije?

Kada je vreme za zamenu stolarije? Pravo vreme za zamenu stolarije je – kada Vama odgovara u smislu da Vas je muka naterala (što je u glavnom i slučaj) ili ste prosto rešili da zamenite staru stolariju. To Vas navodi na zaključak da Vašu staru stolariju možete da zamenite u bilo koje doba godine.

24.07.2021

Kada je vreme za zamenu stolarije?

Bitno je da znate da stolariju možete da zamenite u toku cele godine. Nekad su za zamenu pa i ugradnju nove stolarije bili rezervisani proleće, leto i jesen, danas je dostupna i zima. Ugradnja je napredovala i danas je potpuno normalno zameniti celokupnu stolariju u stanu ili kući u roku od par sati ili jednog dana a da je napolju sneg.

Kod nas možete da očekujete da kolege montažeri zamene Vašu staru stolariju ili ugrade novu u stanu tokom Januara za nekoliko sati. Kada je kuća u pitanju, tu se zadržavamo više vremena ali svakako u rekordnom roku možete da očekujete da imate novu PVC stolariju. Kolege su brzi i vrlo precizni montažeri, na čiju brzinu možete računati.

Na Vama je da odaberete PVC stolariju

U današnje vreme je sve svedeno na to da klijent odabere stolariju i da je sve ostalo na firmi da organizuje. Bar tako stvari stoje kod nas. Ukoliko klijent ima nedoumica, može se obratiti kolegama radi informisanja i lakše odluke šta je najbolje po njega. Kolege su uvek dostupne i spremne da odgovere na Vaš poziv ili e-mail.

Na primer, klijenti najčešće imaju problem da odaberu PVC profil ili staklo za svoj objekat. Kolege u tim slučajevima prikupe informacije od klijenta šta klijent želi i na osnovu njih kreira najbolju ponudu. Ukoliko klijent želi posebnu ponudu, to je svakako moguće. Naš tim Vam može pružiti sve informacije i ostvariti sve zahteve što se tiče kvaliteta PVC stolarije.

Zaključak

Možete zameniti vašu PVC stolariju u bilo koje doba godine, bez obzira da li je vrelo leto ili hladna zima. Kolege će u svakom slučaju dati sve od sebe da svaku zamenu ili montažu obave u najkraćem mogućem roku. Što naše kolege iz tima vole da kažu – zamenićemo Vam stolariju u stanu u toku dve kafe u kafiću ili jednog rućka u restoranu.

Vaš PVC Stolarije Tim

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna