Pozovite Janjić Stolariju Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Jesen je pravo vreme da zamenite staru stolariju

Jesen je pravo vreme da zamenite staru stolariju! Naš savet Vam je da se bez oklevanja odlučite za zamenu. Zašto? Zato što su trenutni vremenski uslovi optimalni za zamenu stolarije u ovom delu godine.


Jesen je pravo vreme da zamenite staru stolariju!

Znamo da ste mišljenja da zamena stolarije radilo se o jednom ili 10 prozora je veliki i prljav posao. Da zahteva prilično vremena a plus ako uzmete u obzir da treba čekati prodavca da proizvede stolariju, pa zatim montere sačekati… prosto je to previše posla i najbolje je da sve ostavite za sledeću godinu.

Tu grešite!

Zamena stolarije traje nekoliko sati ukoliko se menja kompletna stolarija u stanu ili kući (bar tako rade naše kolege monteri). Osiguravamo da se zamena stare i ugradnja nove stolarije obavi pedantno i uredno. Kod nas nema čekanja. Kolege dolaze u tačno definisanom terminu, uzimaju mere, Vi odabirate PVC sistem i stakla (uz našu pomoć naravno ako je potrebna) i dobijeni podaci se šalju u proizvodnju.

Nakon možemo reći kratkog vremenskom perioda, pozivamo Vas da se dogovorimo oko termina zamene stolarije. Sa nama ceo proces je lakši, pouzdaniji i povoljniji.Zamena stolarije do zime a šta posle?

Najbolje je da zamenite Vašu staru i dotrajalu stolariju novom do zime. Iako sama zamena ne traje dugo, kako bi Vama bilo komotnije, predlažemo da se ovaj vrlo važan posao obavi na vreme.

Šta ako ne stignete da je zamenite do zime?

Naše kolege rade preko cele godine. Kao što smo iznad naveli, zamena stare stolarije traje relativno kratko po jednoj poziciji. Kolege su prilično uigrane što naši klijenti vide i ostaju u čudu koliko brzo se može zameniti celokupna stolarija na objektu.

Naravno, kvalitet je važna stavka i njemu posvećujemo posabnu pažnju. Za sve artikle i obavljene usluge izdajemo račun i garanciju. 

Sa nama je sve lakše!

Vaš PVC Stolarije Tim

PVC stolarija - Janjić Stolarija Pozovite NasPozovite nas!