Pozovite Janjić Stolariju Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Jesen i zamena stolarije

Da li je jesen dobro vreme za zamenu stolarije? Naravno da jeste, naš tim je uvek spreman da obezbedi stolariju u svim merama na celoj teritoriji Srbije. Na Vama je da nas kontaktirate, sve ostalo prepustite našim stručnim kolegama.

20.09.2022


Jesen i zamena stolarije

Kada je naša firma u pitanju, Vašu stolariju možete da zamenite u bilo kom periodu godine. Nama nije bitno da li se radi o proleću ili jeseni, nimalo nas ne ometaju vremenski uslovi. Svakom klijentu obezbeđujemo kvalitetnu PVC i ALU stolariju, sve propratne elemente i njihovu efikasnu ugradnju.Kada kažemo „efikasnu ugradnju“ to i mislimo. Naši monteri su jedni od najefikasnijih u našoj zemlji. Ako uzmemo jedan stan kao primer, zamena stare i ugradnja nove stolarije se obavlja u roku od par sati. Naravno, kvalitet i pouzdanost ugradnje su nam najbitniji, tako da će se sve biti urađeno prateći smernice naše struke.Hladno vreme i Vaše obaveze

Sa našim kolegama se možete lako dogovoriti oko najboljeg termina zamene/ugradnje stolarije. Možemo uskladiti dolazak kolega kada Vama najviše odgovara. Baš iz razloga što većina naših klijenata u stanu/kući ima malu decu ili starije osobe, naši monteri su izuzetno brzi u radu. Zadovoljstvo naših klijenata nam je na prvom mestu.

Od nas uvek očekujte premium uslugu, dobar savet i povoljne cene.

Vaš PVC Stolarije Tim

 

PVC stolarija - Janjić Stolarija Pozovite NasPozovite nas!