Pozovite Janjić Stolariju Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Garancija na PVC stolariju   arrow

Garancija na PVC stolariju nije jedina garancija koju dobijate. Garancija na PVC stolariju – profil, garancija proizvođača. Garancija na PVC stolariju – garancija na ugradnju.


Garancija na PVC stolariju predstavlja standard u ozbiljnom poslovanju kada je reč o proizvodnji, prodaji i ugradnji PVC stolarije.

GARANCIJA NA PVC STOLARIJU

  • Garancija proizvođača PVC profila;
  • garancija na PVC stolariju;
  • garancija na ugradnju;
  • Vaš miran san.

Proizvođači PVC profila koje koristimo za PVC stolariju iz naše ponude su premijum Nemački brendovi visoke klase. Sami proizvođači brinu o krajnjem korisniku (kupcu) i daju dugogodišnju garanciju na kvalitet profila.

Naš Tim svakako daje našu garanciju na PVC stolariju. I na kraju izdaje se garancija na ugradnju PVC stolarije.


PVC stolarija iz naše ponude – www.pvcstolarije.rs/pvc-stolarija


Sugrađani su u glavnom neinformisani kada je u pitanju garancija na PVC stolariju, time su podložni prevarama. Iznenađujuć je pricenat prevarenih sugrađana koji su izdvojili popriličan novac ili podigli kredit radi kupovine PVC stolarije.

PVC stolarija lošeg ili sumnjivog kvaliteta se ne prepravlja ili dorađuje, jedino rešenje je njena zamena novom stolarijom.


Ono što je zajedničko kod prevarenih sugrađana jeste da nisu dobili garanciju na PVC stolariju.


Garancija na PVC stolariju je pored kvaliteta druga najosnovnija stavka kod kupovine PVC stolarije! Garancija na PVC stolariju pored garantnog roka koji dobijate obavezuje prodavca PVC stolarije da Vam proda kvalitetnu stolariju koju kasnije nećete reklamirati.

Postoje primeri gde prodavac PVC stolarije Vas uverava da je PVC stolarija iz ponude vrhunskog kvaliteta i da nema garanciju na nju iz razloga što je tek uvezena. Takođe, polovna PVC stolarija je izuzetno prisutna na našim prostorima, treba imati na umu da je ta stolarija razmontirana iz nekog razloga.


Na sledećoj stranici pročitajte kako da izbegnete da budete žrtva prevare (da pazarite stolariju lošeg kvaliteta), saznajte na vreme – Naučite da prepoznate kvalitetnu PVC stolariju


Jedan od gotovo pa smešnih primera jeste da prodavac uveri kupca da mu garantuje kvalitet PVC stolarije bez ikakvog dokaza. Naravno kada dođe vreme reklamacije, prodavac nije više dostupan za tog kupca – ovo se zaista dešava.

Garancija na PVC stolariju - PVC Stolarije Tim

Garancija na PVC stolariju – PVC Stolarije Tim


PVC stolarija lošeg kvaliteta može imati garanciju, retko ali postoje takvi prodavci. Kod takve kupovine kupac ima privid sigurne i povoljne kupovine ali posle par meseci se razuveri. Radi se o PVC stolariji iz Kine i Turske koju prodavac može da reklamira i dobije zamenu. Problem je što kupcu je potrebno razmontirati stolariju i ugraditi novu. 

Retko ko je spreman da se odluči na reklamiranje, razmontiranje loše PVC stlarije da bi mu se ugradila opet loša PVC stolarija. Tada kupac se daje u potragu za kvalitetnom PVC stolarijom za koju dobija adekvatnu garanciju.

KOLIKO TRAJE GARANCIJA NA PVC STOLARIJU

Ukoliko se pitate koliko traje garancija na PVC stolariju odgovor zavisi od toga gde pazarite PVC stolariju. Naši klijenti od nas dobijaju dugogodišnju garanciju na PVC stolariju, na njenu ugradnju i na sve ostale artikle koje pazare kod nas. Pored naše garancije proizvođač PVC profila Kommerling daje garanciju do 25 godina. 

Kao što smo već iznad naveli najbolje bi bilo da se odlučite za firmu koja Vam daje pomenutu garanciju. Često se dešavaju situacije da sugrađeni nakon kupovine stolarije imaju probleme. Problemi se javljaju nakon krivljenja PVC stolarije, nedovoljne izolacije, pa čak i spadanja prozora ili vrata. Da problem bude još veći zbog nedostatka garancije klijenti o svom trošku rešavaju te probleme.

Iz navedenih primera Vam je jasno da je garancija najbitnija stavka.

Da li uzeti stolariju bez garancije?

Kratko – NE! Zašto? Iznad smo Vam sve lepo opisali i odgovorii na pitanje – Da li uzeti stolariju bez garancije? Bez garancije, Vi nemate nikakva prava sutra ukoliko Vam se stolarija pokvari. U većini slučajeva (u glavnom uvek) svaka stolarija bez garancije je sumnjivog kvaliteta. To je pravilo i vrlo je važno da ga poštujete jer time sebe lišite velike muke.

Odmah na početku razgovora sa prodavcem koji Vam nudi stolariju bez garancije možete sebe da zapitate da li je ta stolarija kvalitetna ili ne. Takođe se zapitajte da li sutra kada Vam se pokvari ta stolarija možete da očekujete od prodavca da Vam je servisira ili pak zameni. Garancija je jedina stavka koja primorava prodavca da Vam servisira ili zameni neispravnu stolariju. Njegova reč Vama ništa ne znači, verovatno ste ga tada videli i više nikad.

Naša firma ima prilično posla baš kod klijenata koji su prevareni, nama nije bitan samo posao već da svi budemo zadovoljni. Kod nas zadovoljstvo je obostrano za šta i dobijate garanciju :).


Informišete se kako izgleda kupovina loše/jeftine PVC stolarije – www.pvcstolarije.rs/jeftina-pvc-stolarija


Informišite se o kvalitetnoj PVC stolariji – www.pvcstolarije.rs/kvalitetna-pvc-stolarija


Informišite se o adekvatnom staklu za PVC stolariju – www.pvcstolarije.rs/staklo-za-pvc-stolariju

Vaš PVC Stolarije Tim

PVC stolarija - Janjić Stolarija Pozovite NasPozovite nas!