PVC stolarija AKCIJA – dobijate više za isti novac. Javite se na vreme!

   
     Prodaja PVC stolarije - 064/48-77-631

Država plaća 50% za zamenu stolarije – subvencija   arrow

Država plaća 50% za zamenu stolarije, subvencija države od Juna 2021 godine. Kako bi bili pripremljeni i aplicirali na vreme za subvenciju, na ovoj stranici ćemo redovno objavljivati nove informacije na ovu temu.

Naš tim posvetiće se prikupljanju svih potrebnih informaicja kako bi naši klijenti što lakše i na jednom mestu imali sve informacije. Takođe, građanima koji nisu vični online prijavljivanju, obezbedićemo podršku kako bi olakšali ceo postupak.

Trenutno nije moguće podneti zahtev ali svakako na ovoj stranici ćemo Vas informisati čim to bude omogućeno.


Datum: 07.04.2021

Država plaća 50% za zamenu stolarije

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović je najavila subvenice države Srbije svojim građanima od 50 procenata za zamenu stare stolarije. Kako je ministarka navela, zakonom je predviđeno da država novcem iz budzeta i drugih fondova pomogne građanima. Ceo proces bi se odvijao jednostavno – elektronski, građani sa odobrenom subvencijom bi plaćali zamenu stare stolarije novom 50%, dok drugu polovinu bi platila država kroz subvenciju.

Ministarka je takođe navela da je ovaj korak države vrlo važan kako bi se stalo na put gubljenu energije zbog loše stolarije. Ovde se naš tim potpuno slaže i o tome govorimo sve vreme. Gubitak energije je veliki i donosi visoke troškove kako građanima tako i državi. Takođe trebalo bi spomenuti stanje vazduha u našoj zemlji a pogotovo u glavnom gradu Beogradu. Zamena stare stolarije je prvi korak ka boljem sutra za sve nas!

Kada birate stolariju, birajte najbolje za Vaš novac i očekujte najbolje!

Vaš PVC Stolarije Tim

Call Now ButtonPozovite nas!