Pozovite Janjić Stolariju Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Da li se PVC stolarija krivi?   arrow

Da li se PVC stolarija krivi – da, nekvalitetna PVC stolarija se krivi. Da li se PVC stolarija krivi – odgovori na sva pitanja.


DA LI SE PVC STOLARIJA KRIVI?

Kvalitetna PVC stolarija se nedeformiše tokom vremena, već ostaje nepromenjena kao prvog dana(da li se PVC stolarija krivi). Zahvaljujući kvalitetnom metalnom ojačanju koje se prostire kroz celu centralnu komoru PVC stolarije, konstrukcija dobija adekvatnu čvrstinu.

Metalno ojačanje PVC stolarije

Metalno ojačanje se proizvodi isključivo od čelika 1.5mm, sve ispod te debljine nije prihvaljivo. Uz adekvatno ojačanje, PVC stolarija je učvršćena na pravilan i siguran način.

Jednom prilikom pri skidanju PVC stolarije kupljene na nekom placu i postavljanje nove imali smo priliku da se uverimo da neki proizvođaci stavljaju čeličnu armaturu u prozore(da li se PVC stolarija krivi). Armatura više liči na lim profil za gipsarske radove nego ojačanje za PVC profile. Takvo “ojačanje” ne može da nosi nikakvo opterećenje, tako kao da ga nije ni bilo.


Odličan primer nekvalitetne PVC stolarije koja se nakon 3 godine počela kriviti(da li se PVC stolarija krivi). PVC stolarija lošeg kvaliteta – www.pvcstolarije.rs/jeftina-pvc-stolarija

Vaš PVC Stolarije Tim

PVC stolarija - Janjić Stolarija Pozovite NasPozovite nas!