PVC stolarija AKCIJA – dobijate više za isti novac. Javite se na vreme!

   
     Prodaja PVC stolarije - 064/48-77-631

Da li se PVC stolarija krivi?   arrow

Da li se PVC stolarija krivi – da, nekvalitetna PVC stolarija se krivi. Da li se PVC stolarija krivi – odgovori na sva pitanja.


Kvalitetna PVC stolarija se nedeformiše tokom vremena, već ostaje nepromenjena kao prvog dana(da li se PVC stolarija krivi). Zahvaljujući kvalitetnom metalnom ojačanju koje se prostire kroz celu centralnu komoru PVC stolarije, konstrukcija dobija adekvatnu čvrstinu(da li se PVC stolarija krivi).

Metalno ojačanje se proizvodi isključivo od čelika 1.5mm, sve ispod te debljine nije prihvaljivo. Uz adekvatno ojačanje, PVC stolarija je učvršćena na pravilan i siguran način(da li se PVC stolarija krivi).

Jednom prilikom pri skidanju PVC stolarije kupljene na nekom placu i postavljanje nove imali smo priliku da se uverimo da neki proizvođaci stavljaju čeličnu armaturu u prozore(da li se PVC stolarija krivi). Armatura više liči na lim profil za gipsarske radove nego ojačanje za PVC profile(da li se PVC stolarija krivi). Takvo “ojačanje” ne može da nosi nikakvo opterećenje, tako kao da ga nije ni bilo(da li se PVC stolarija krivi).


Odličan primer nekvalitetne PVC stolarije koja se nakon 3 godine počela kriviti(da li se PVC stolarija krivi). PVC stolarija lošeg kvaliteta – www.pvcstolarije.rs/jeftina-pvc-stolarija

Vaš PVC Stolarije Tim

Call Now ButtonPozovite nas!