POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Da li se isplati PVC stolarija

Da li se isplati PVC stolarija? Veoma često postavljano pitanje na koje imamo potvrdan odgovor. Ispod Vam pišemo i zašto je tako.

Da li se isplati PVC stolarija i zašto da?

Davno, kada se PVC stolarija tek počela primenjivati na našim prostorima, dovodila se u pitanje njena isplativost. Tada je bilo mnogo nepoznatih stavki u vezi njenog kvaliteta i načina izrade. Ipak, njen kvalitet se prepoznao i kod naših ljudi i danas je veliki procenat sveukupne stolarije upravo PVC.

Ono što je tada bilo bitno je i danas – kvalitet PVC stolarije. Prošlo je nekoliko decenija ali i dalje je loše stanje ponude kvalitetne PVC stolarije. Čak, danas je gore nego ikad, pošto se na tržištu mogu naći i nekvalitetni PVC profili koji se prodaju po visokoj ceni kao premijum proizvod.

Koliko su krivi prodavci za to stanje, toliko su krivi i kupci koji se ne informišu na vreme.


Saznajte sve o PVC stolariji, šta je kvalitet i kako da ga prepoznate – PVC stolarija


Koja je PVC stolarija isplativa?

Ako idete na sigurno, Nemačka PVC stolarija je uvek najbolje rešenje ma šta Vam drugi kažu.

Pitate se zašto je tako?

Svi smo upoznati sa oštrim zakonima i visokim standardima u Nemačkoj i Evropskoj uniji. Prosto svaki proizvod mora da bude kvalitetan ili ga nema na tržištu. Tako je i sa PVC stolarijom. Na primer naša PVC stolarija je Nemačkog porekla i njene PVC profile proizvodi Kommerling. Radi se o svetskom brendu čiji profili važe za jedne od najboljih kako u Nemačkoj i Evropi tako i u svetu.

Možete slobodno potražiti na internetu Kommerling proizvođača i sve će Vam biti jasno.

Zbog čega je PVC stolarija isplativa?

Uzećemo u obzir kvalitetnu PVC stolariju odličnih izolacionih osobina poput naše. Takođe, bitno je da staklo bude srazmernog kvaliteta po pitanju izolacije.

Pre svega PVC stolarija je jeftinija u odnosu na ALU stolariju i boljih izolacionih osobina u odnosu na drvenu stolariju. Izolacione osobine PVC stolarije su na visokom nivou i mogu da obezbede odličan komfor tokom najhladnijih i najtoplijih dana u godini. Uz povoljnu cenu i komfor koji pruža, PVC stolarija je najbolje rešenje.

Naravno, bitno je naglasiti da svaka stolarija pa i PVC zahteva adekvatnu ugradnju kako bi se izvukao maksimum iz nje.

Budite obazrivi kada birate stolariju, kao što smo već naveli izbor je veliki i kao takav zbunjuje. Lako se možete prevariti i pazariti stolariju sumnjivog kvaliteta koja će Vam doneti samo probleme.

Vaš PVC Stolarije Tim

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna