POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Da li PVC stolarija žuti?   arrow

Da li PVC stolarija žuti vremenom ili ne? Da li PVC stolarija žuti (kvalitetna PVC stolarija) – ne. Da li PVC stolarija žuti – svi odgovori na jednom mestu.


PVC stolarija je izložena vremenskim uslovima, jakom vetru, hladnom i toplom vremenu, suncu, kiši i snegu. Kvalitetna stolarija je kreirana da bez problema i promena izdrži sve navedeno.

Na žalost, na našem tržištu postoji PVC stolarija sumnjivog kvaliteta i loših izolacionih osobina. Pored neodgovarajućeg komfora, takva PVC stolarija menja svoju boju i to u periodu od 2-5 godina od ugradnje.

Da li PVC stolarija žuti - kvalitetna - ne.

Da li PVC stolarija žuti – kvalitetna – ne.


DA LI PVC STOLARIJA ŽUTI?

PVC stolarija iz naše ponude ne žuti. Razlog je jednostavan, od prvih dana našeg poslovanja koristimo PVC profile Nemačkih premijum brendova.

Naša ponuda PVC stolarije – www.pvcstolarije.rs/pvc-stolarija

Pomenuti brendovi za svoj proizvod daju ozbiljnu garanciju na postojanost profila na sve vremenske uticaje(da li PVC stolarija žuti).

Od prvih prozora koje smo montirali sredinom 90-tih godina pa do danas nismo imali problem da je neki prozor promenio boju(da li PVC stolarija žuti).


Da li PVC stolarija žuti - kvalitetna - ne.

Da li PVC stolarija žuti – kvalitetna – ne.


Da li PVC stolarija žuti – neproverena(pogotovo polovna) – da.

Kupovina PVC stolarije neproverenih brendova dovodi problema sa priloženih fotografija iznad. Pored toga što je PVC stolarija sa fotografija promenila boju, jasno je vidljivo da je dihtovanje stolarije vremenom oslabilo(da li PVC stolarija žuti).

Vaš PVC Stolarije Tim


 

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna