POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Da li kupiti polovnu PVC stolariju?

Da li kupiti polovnu PVC stolariju? Često postavljano pitanje kako nama tako i na internetu, odgovora ima raznih a mi Vam dajemo profesionalan odgovor i savet.

15.07.2021

DA LI KUPITI POLOVNU PVC STOLARIJU?

Kratak odgovor je – NE.

Objasnićemo Vam detaljno zašto nije pametno pazariti polovnu PVC stolariju iako je KAO nova.

Pre svega bitno je da znate da neočekujte garanciju na polovnu PVC stolariju. Ako se pitate za šta Vam služi garancija ako vidite da je dobra stolarija u pitanju i vrlo očuvana, evo odgovora.

Vi vidite samo spoljašnji deo stolarije, nemate informaciju od kog je profila napravljena i kakvi su okovi u pitanju. Prodavac polovne PVC stolarije Vam može reći da je u pitanju najbolja PVC stolarija iz Nemačke ali to Vama ništa ne znači jer nemate mogućnost to da proverite. Zatim, staklo može biti osnovnog tipa koje nema adekvatna izolaciona svojstva i više pravi problem nego što radi svoj posao.

Ovu su sve vrlo bitne informacije do kojih Vi sem reči prodavca ne možete doći. Bitno je da znate u šta se upuštate kupovinom polovne PVC stolarije.

KUPOVINA POLOVNE PVC STOLARIJE

Postoje informacije o kojima većina sugrađana ne razmišlja a želi da pazari polovnu stolariju. Pošto se radi o polovnoj stolariji, ona je bila negde na nekom objektu, mi nemamo informacije o tome kako je korišćena niti kako je skidana sa objekta.

Polovna stolarija korišćenje i skidanje sa objekta

Realno stanje stvari jeste da Vi nemate informaciju o tome da li je prethodni vlasnik pravilno koristio stolariju, da li je bilo problema sa tom stolarijom i da li je bila havarisana – popravljana. Takođe vrlo bitna stavka jeste da li je adekvatno skidana sa objekta ili se išlo na količinu. Kada spominjemo količinu mislimo na to da se pre svega gledalo da se skine što više stolarije a kvalitet skidanja je bio u drugom planu. Tada nastaju problemi u vidu sitnih napuklina kako na PVC stolariji tako i na staklu a da Vi to ne vidite.

Kasnije nakon kupovine polovne PVC stolalarije prodavac može da se ogardi od svih reklamacija izgovorom da nije adekvatno transportovana ili ugrađena. Drugim rečima Vi niste nikako zaštićeni i nema nikakve informacije o PVC stolariji koju ste pazarili.

KRIVA POLOVNA PVC STOLARIJA

Nakon ugradnje polovne PVC stolarije česta pojava je produvavanje tokom zime a takođe preko cele godine pošto je stolarija kriva i slabo dihtuje. Jedna od osnovnih odlika kvalitetne PVC stolarije jeste da odlično dihtuje. Pored pojave duvanja oko stolarije, otvaranje i zatvaranje je otežano i ponekad prilično bučno. Imamo primere gde je klijent morao prilično da zalupi PVC prozor kako bi ga zatvorio.

Kupovinom polovne PVC stolarije možete sebe dovesti u nezgodnu situaciju da sta lepo platili Nemačku PVC stolariju odličnog kvaliteta ali da već nakon ugradnje imate velike probleme sa njom. A najveći problem je što u glavnom polovnu PVC stolariju ne možete da vratite prodavcu.

Budite obazrivi i kupujte samo najbolje za Vaš novac.

Pogledajte našu ponudu premijum PVC stolarije a zatim i naše cene i uverite se da kvalitetna PVC stolarija ne mora nužno biti preskupa a dobijate najbolje – PVC stolarija ponuda

Zaključak

Polovna PVC stolarija nije najbolje rešenje ma koliko Vam se to u trenutku činilo. Nakon kupovine pitanje je vremena kada će početi da se pojavljuju razni problemi koje smo spomenuli ali i mnogi drugi. Pažljivo birajte stolariju, ipak se radi i većoj investiciji a kvalitet je bitan jer Vam obezbeđuje očekivani komfor!

Vaš PVC Stolarije Tim

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna