POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Da li je zdrava pvc stolarija   arrow

Ukoliko se pitate da li je zdrava pvc stolarija, jeste zdrava i sačinjena je od prirodnih materijala. Sada ćemo Vam objasniti i od čega je sačinjena pvc stolarija da bi bila zdrava pvc stolarija.


DA LI JE ZDRAVA PVC STOLARIJA?

Odgovor na ovo pitanje ste dobili iznad, sada sledi objašnjenje zašto je zdrava pvc stolarija.

PVC je polivinil hlorid, ekonomičan materijal koji odlukuju izdržljivost, lakoća rukovanja i dobijanja oblika. Radi se o termoplastičnom veštačkom materijalu koji se proizvodi od soli i nafte, dakle od prirodnih sirovina. Kuhinjska so zauzima 57%  PVC stolarije, dok nafta ostalih 43%.


Ukoliko se i dalje pitate da li je zdrava pvc stolarija, iako se dodaju razni aditivi radi dodatne izdržljivosti i otpornosti na zračenja. PVC stolarija je i dalje zdrava, svi aditivi koji se dodaju pri proizvodnji PVC stolarije su najpre prošli rigorozne testove nakon kojih su se našli u proizvodnji.

Da li je zdrava pvc stolarija

Da li je zdrava pvc stolarija – PVC stolarije Tim

Koliko možemo biti sigurni da je zdrava pvc stolarija?

100%! PVC stolarija se proizvodi po visokim standardima Evropske Unije, gde sami standardi ne dozvoljavaju bilo kakve štetne materije u pomenutoj proizvodnji.

Da li je zdrava PVC stolarija iz naše ponude?

Kratak odgovor – jeste. Naravno da jeste zdrava poput ostale PVC stolarije ali treba naglasiti da je naša stolarija premijum kvaliteta. Kommerling je izuzetan proizvođač PVC profila kome je od prvog dana poslovanja najbitniji kvalitet. Kvalitet dobijaju razvijenom i modernom tehnologijom proizvodnje PVC profila prateći stroge smernice i standarde Evropske unije i same Nemačke.

PVC stolarija iz naše ponude je Nemačke proizvodnje, kao što ste do sada primetili. Nemačka stolarija svih tipova važi za jednu od najboljih i najkvalitetnijih na svetu. Iz navedenog možete da zaključite da je naša PVC stolarija još zelenija, drugim rečima zdravija u odnosu na standardnu ponudu stolarije u našoj zemlji.


Vaš PVC stolarije Tim

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna