POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Da li je vreme za roletne?

Kada je vreme da se pazare roletne? Da li odabrati roletne uz novu PVC stolariju? Bitna pitanja a odgovori su prosti i navode Vas da obezbedite komfor kakav zalužujete.

28.08.2021

Kada je vreme da se pazare roletne?

Najbolje vreme da se pazare roletne jeste pri kupovini nove PVC stolarije. O tome ćemo ispod pisati. Roletne za PVC prozore možete da pazarite kada god Vama odgovara. Kako bi uštedeli na rashlađivanju svog prostora tokom leta i lakšem zagrevanju tokom najhladnijih zimskih dana, najbolje je da kupovinu roletni obavite što pre.

 

Roletne zaista mogu da Vam pomognu tokom vrelih letnjih dana jer odlično blokiraju sunčeve zrake. Samim tim, daleko Vam je lakše da rashladite prostor. Takođe, tokom zime roletne su dobar izolator koji služi i kao odbrana od hladnih zimskih vetrova, nanosa snega, ledene kiše.

Naravno, roletne su odlične i u osiguravanju od provalnika koji bi radije obili stan bez ikakve zaštite nego da rizikuju da budu uhvaćeni dok probijaju roletne. Njihova namena je raznolika i kao što ste do sada primetili ne koriste se samo da bi Vas zašitile od tuđih pogleda.

Naša ponuda roletni – Roletne

Kupovina roletni u i van sezone

Kod nas imate mogućnost da pazarite roletne u bilo koje doba godine. Naš tim Vam je na usluzi radi daljeg informisanja i moguće saradnje. Na Vama je da nas pozovete a sve ostalo da prepustite našim kolegama. Kolege će premeriti Vaše prozore i vrata i na osnovu njihove pozicije i okolne konstrukcije kreirati ponudu za Vas.

Oslonite se na naš stručan tim.

Da li odabrati roletne uz novu PVC stolariju?

Odgovor je kratak i jasan – Da!

Uvek je najbolje rešenje da ako ste u mogućnosti da uzmete i roletne uz novu PVC stolariju. Tada su roletne najbolje uklopljene u otvor prozora i vrata gde se ugradjuje stolarija. Kolege prilikom merenja otvora za stolariju uzimaju u obzir i kutije sa roletnama. Nakon proizvodnje stolarija i kutije sa roletnama se savršeno uklopljavaju u otvore i čine jednu celinu.

Nije veliki problem ako se odlučite nakon kupovine i ugradnje stolarije da ugradite roletne. Jedino će kolege morati usaglase dimenzije kutija roletni sa stvarnim stanjem Vaših prozora i vrata. Kutije roletni će biti vidljivije ali to neće uticati na sam kvalitet roletni i na Vaš komfor.

Na sve artikle, naša frma izdaje račun i garanciju do 25 godina. Od nas očekujte kvalitet, pouzdanost, odličnu uslugu i povoljne cene!

Vaš PVC Stolarije Tim

 

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna