POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Da li je kvalitet presudan?

Da li je kvalitet presudan kada je u pitanju stolarija? Naravno da jeste! Opisaćemo Vam i zašto je tako. Saznajte na vreme pre nego što se odlučite za kupovinu stolarije.

07.02.2022


Da li je kvalitet presudan kada je u pitanju stolarija?

Pošto smo u ovom poslu prilično dugo, možemo sa sigurnošću reći da je kvalitet od presudne važnosti kada je u pitanju stolarija a pogotovo kod PVC stolarije. Danas je kvalitet ugrožena vrsta i to nije tako samo u našem poslu već je svuda tako. Naše tržište je preplavljeno robom iz Kine, Turske i sličnih zemalja i kvalitet te robe je u glavnom upitan. Isti problem je i u našem poslu.

O ponudi PVC stolarije kod nas smo pisali nekoliko puta i na žaost svaki put smo upozoravali klijente da budu obazrivi. Isto je i ovog puta. Pošto nam je svima internet dostupan i pomoću njega ste i došli na naš sajt, moguće je skoro pa sve proveriti. Budite uporni, težite kao što boljem kvalitetu koji Vaš novac može da kupi. Time ste osigurali da Vi i ostali korisnici PVC stolarije uživate u komforu.



Da li kvalitet košta?

Ako uzmemo u obzir najlošiju PVC stolariju čija je cena najniža na tržištu, onda kvalitetna PVC stolarija košta. Ali, ukoliko zagrebemo malo dublje u materiju uvidićemo da PVC stolarija lošijeg kvaliteta jeste jeftinija ali ubrzo nakon montaže donosi velike probleme. Ti problemi su u vidu krivljenja stolarije kojoj je vrlo često duvanje oko prozora i vrata, staklo ima vrlo slaba izolaciona svojstva. Ovo su samo dva navedena problema a ima ih nekoliko. Odklanjanje tih problema uvek košta i na kraju većina klijenata se opredeli za zamenu celokupne stolarije i tu nastupamo mi.

Kod kvalitetne PVC stolarije navedenih i nenavedenih problema nema, izolacija je na visokom niovu u svakom smislu. Komfor je zagarantovan tokom cele godine. Kvalitetna stolarija Vas služi dugi niz godina bez ikakvih problema. Na takvu PVC stolariju dobijate račun i garanciju, kao što je slučaj kod nas.

Stoga, kvalitet je uvek najbolja opcija. Naša firma Vam stoji na raspolaganju, kod nas uvek dobijate nekoliko ponuda i na Vama je da odaberete najbolju.

Vaš PVC Stolarije Tim

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna