Pozovite Janjić Stolariju Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Da li je komarnik neophodan uz novu PVC stolariju?

Da li je komarnik neophodan uz novu PVC stolariju? Uvek je bio i biće! Zašto je tako, ispisaćemo Vam u redovima ispod.

29.03.2023


Da li je komarnik neophodan uz novu PVC stolariju?

Svi smo svesni insekata koj nam na svoje specifične načine aktivno ili neaktivno smetaju i nedaju mira. Jedina pravilna borba koja daje najviše rezultata je ona pasivna i to su upravo komarnici. Oni su prva linija odbrane i jedina koja nam je potrebna. Naravno ako se odaberu kvalitetni komarnici.

Kada je u pitanju nova PVC stolarija, trebalo bi uzeti u obzir da sa njom se ugrade i komarnici pre svega radi adekvatne odbrane od insekata ali takođe i zbog uštede u novcu i u prostoru. Na taj način se o jednom trošku dolaska kolega montera ugrađuje sve šta Vam je potrebno.

Roletne su takođe odlična nadogradnja standardne stolarije ali nisu neophodne već su odlična opcija kome je potrebno zamračenje prostorije ili prosto privatnost.Odabirom komarnika uz novu stolariju osiguravate da se komarnici izrade u tačnim merama koje su Vama potrebne bez mogućnosti greške. Dihtovanje komarnika je odlično kao i pokrivenost celog otvora bilo da je reč o PVC prozoru ili vratima. Imate nekoliko tipova komarnika, možete odabrati jedan ili više tipova u zavisnosti šta Vam najviše odgovara.

Sa nama je sve lakše!

Vaš PVC Stolarije Tim

PVC stolarija - Janjić Stolarija Pozovite NasPozovite nas!