Pozovite Janjić Stolariju Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

Cene   arrow


PVC stolarija cene su prikazane u eurima, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti. Cene PVC stolarije prikazane ispod su kalkulisane za najzastupljenije dimenzije prozora i vrata. Ukoliko su Vama potrebne vanstandardne dimenzije vrata i prozora, budite slobodni da nas kontaktirate putem poziva ili e-maila.

Na sve artikle i usluge izdajemo račun i garanciju do 25 godina.


Cenovnik PVC stolarijePVC Stolarije Tim

Cenovnik naše PVC stolarije je prikazan bez uračunate ugradnje.


Jednokrilni pvc prozor cena – www.pvcstolarije.rs/jednokrilni-pvc-prozor-cena


Dvokrilni pvc prozori cena – www.pvcstolarije.rs/dvokrilni-pvc-prozor-cena


Jednokrilna balkonska vrata cena – www.pvcstolarije.rs/jednokrilna-balkonska-vrata-cena


Dvokrilna balkonska vrata cena – www.pvcstolarije.rs/dvokrilna-balkonska-vrata-cena


PVC STOLARIJA SA UGRADNJOM

PVC stolarija sa ugradnjom cena, izdajemo račun i garanciju do 25 godina. PVC stolarija sa ugradnjom, dajemo garanciju i na ugradnju. Oslonite se na nas! Naša firma Vam obezbeđuje celokupnu uslugu, jednostavnim pozivom rešavate sve stavke vezane za PVC stolariju, njenu ugradnju i obradu ivica oko nje.

Pored prodaje PVC stolarije, našim klijentima obezbeđujemo kvalitetne roletne, venecijanere, komarnike i pp daske. Naravno na sve naše artikle izdajemo račun i garanciju.

Naša PVC stolarija sa ugradnjom

PVC stolarija iz naše ponude odiše premijum kvalitetom i kao takva Vam obezbeđuje vrhunski komfor tokom cele godine. Njene glavne osobine su kvalitet, odlične termoizolacione i zvučnoizolacione osobine. Vek trajanja je dug, za šta garantujemo mi i prozvođač PVC profila Kommerling.

Ugradnju obavljaju naši stručni monteri, prateći sva pravila i smernice naše struke. Posle same ugradnje stolarije, ukoliko se dogovorimo sa klijentom, naši moleri detaljno i pedantno obrađuju ivice oko PVC stolarije.

Cena PVC stolarije sa ugradnjom, za razliku od cene bez ugradnje podrazumeva i skidanje stare stolarije ukoliko se nalazi na objektu i njeno adekvatno odvoženje. Pružamo Vam kompletnu uslugu sa mogućnošću da odaberete da samostalno organizujete montažu stolarije i time postignete povoljnije cene stolarije.

Više o Kommerlingu

Kommerling PVC stolarija predstavlja sam vrh Nemačke i Evropske ponude PVC stolarije. U pitanju je svetski poznat brend, dobro poznat po premijum kvalitetu svojih PVC profila. Kommerling je odličan izbor za svakog ko želi kvalitet i dugotrajnost po povoljnoj ceni. Ukoliko želite možete potražiti na internetu Kommerling kao brend, brzo ćete doći do informacije da kada se pomene Kommerling, misli se na kvalitet.

Naša PVC stolarija osigurava visok komfor bilo da je reč o vrelom letu ili jakoj zimi. Komfor kakav Vi zaslužujete. Stoga, uvek odaberite kvalitet pošto je jedini zaslužan da Vas PVC stolarija služi dugi niz godina bez ikakvih problema. 

Za svoj novac, uvek birajte najbolje!

PVC stolarija - Janjić Stolarija Pozovite NasPozovite nas!