Pozovite Janjić Stolariju Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

ALUNEXT STOLARIJA   arrow

ALUNEXT stolarija kao najbolje rešenje! Želite najbolje, ALUNEXT Kommerling stolarija je Vaš jedini pravi izbor.


ALUNEXT STOLARIJA JE KONAČNO STIGLA

Sistem prozora i vrata koji udovoljava sve zahteve!

Od Januara 2024 na naše tržište stiže potpuno novi sistem prozora i vrata, koji će promeniti ponudu stolarije u ogromnoj meri.

ALUNEXT stolarija visokog kvaliteta

ALUNEXT stolarija visokog kvaliteta

Večito pitanje, ALU ili PVC stolarija?

Najčešće pitanje kod odabira stolarije šta „izgubiti“ a šta „dobiti“? Konstruktivnost i elegancija aluminijuma uvek je bila upitna zbog lošije termike, dok visoka termika PVC-a je često osporavana zbog njegove estetike.

Mi imamo odgovor na Vaše pitanje!

REŠENJE JE ALUNEXT

Napokon stiglo je rešenje, u pitanju je hibridni profil sastavljen iz dva materijala koji daju savršenu celinu.

ALUNEXT stolarija visokog kvaliteta

ALUNEXT stolarija visokog kvaliteta

Jezgro profila čini višekomorni PVC od materijala koji daje visok nivo termicke izolacije. Dok je površina profila sa spoljne i unutrašnje strane aluminijumska obloga koja u potpunosti ostavlja estetski utisak aluminijumske stolarije.

Prednosti ALUNEXT sistema

  1. Velika prednost ALUNEXT sistema u odnosu na aluminijum nije samo u energetskoj efikasnosti već i u tehničkim karakteristikama kod same izrade.
  2. Gerovi kod ALUNEXT sistema su zavareni dok ALU obloge prijanjaju savrseno, spoj kod ALU stolarije se radi mašinski i lepi se lepkom.
  3. Jos jedna velika prednost je ta sto se ALUNEXT mnogo brže izrađuje radionički od aluminijuma i rokovi isporuke su brži pogotovo kada je u pitanju veći objekt može se odreagovati dosta brže nago sa ALU stolarijaom.

ALUNEXT se radi u dubini montaže od 76mm u sistemu AD bez centralne gume i MD sistem sa centralnom gumom. Način stakljenja mozže biti sa dvoslonim ili troslonim paketom stakla.

ALUNEXT stolarija visokog kvaliteta

ALUNEXT stolarija visokog kvaliteta


Pogledajte tehnički katalog i prezentaciju – ALUNEXT stolarija budućnosti


Zaključak

ALUNEXT stolarija je stolarija sadašnjosti i budučnosti. Savršen spoj dva najveća konkurenta doneo je hibridni sistem stolarije koji Vam obezbeđuje najviši niov termo i zvučne izolacije a pored toga odlično se uklapa uz svaki objekat.

Izvučen je maksimum iz oba tipa stolarije i tme je dobijen ALUNEXT.

PVC stolarija - Janjić Stolarija Pozovite NasPozovite nas!