POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

ALU stolarija Zlatibor

ALU stolarija Zlatibor izuzetnog kvaliteta i odličnih izolacionih osobina. Naša ALU stolarija će Vam obezbediti vrhunski komfor tokom cele godine. Izdajemo račun i garanciju na sve artikle.


ALU stolarija po meri Zlatibor i okolina u svim dimenzijama koje su Vama potrebne. Naša Aluminijumska stolarija će Vam obezbediti maksimalnu izolaciju na objektu bilo koje vrste. Pošto se radi o planinskom kraju, neophodno je da odaberete što kvalitetniju stolariju kako bi obezbedili toplinu tokom hladnih zima.

ALU STOLARIJA ZLATIBOR

  • Visoko kvalitetna ALU stolarija;
  • izuzetne izolacione osobine;
  • stolarija u svim dimenzijama;
  • adekvatna ugradnja;
  • odličan izbor stakala;
  • garancija na stolariju i ugradnju;
  • izdavanje računa;
  • Vaš miran san.

PVC Stolarije Tim Vam obezbeđuje vrhunsku ALU stolariju po povoljnim cenama. Ukoliko Vam je potrebna stolarija za celokupni objekat, moguć je dodatni dogovor oko povoljnije cene. Stojimo Vam na raspolaganju tokom cele godine.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše artikle.

ALUMINIJUMSKA STOLARIJA ZLATIBOR

Kvalitetna Aluminijumska stolarija Zlatibor, ukoliko želite kvalitetnu stolariju koja će Vam pružiti maksimalni komfor i bez ikakviih problema trajati dugi niz godina, na pravom ste mestu. Sa našom stolarijom nije bitno koji deo godine, da li je vrelo leto ili hladna zima, izolacija je na visokom nivou.

Pored odlične stolarije, staklo igra vrlo važnu ulogu. Zbog same lokacije i ekstremnijih vremenskih uslova, preporučujemo da se odlučite za što kvalitetnije staklo. U našoj ponudi imamo izuzetna stakla koja će odgovoriti na zahteve svih naših klijenata.

Staklo za ALU stolariju

Staklo na prozoru i balkonskim vratima zauzima više od 70 procenata površine. Kao takvo, na njemu se može izgubiti prilično u izolaciji ukoliko je ono nižeg kvaliteta. Kako bi odgovorili na najveće zahteve klijenata, u našoj ponudi imamo više paketa stakala. Klijent može da odabere jedan ili više paketa stakala i time obezbedi sebi maksimalan komfor kakav zaslužuje.

Stoga, vrlo je važno da pored kvalitetne stolarije odaberete i adekvatno staklo kako bi obezbedili tople zime i hladna leta. Kolege su Vam na raspolaganju radi konsultacija. Na Vama je da nas kontaktirate, sve ostalo možete prepustiti nama.

Vaš PVC Stolarije Tim

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna