Pozovite Janjić Stolariju Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

ALU stolarija po meri   arrow

ALU stolarija po meri je najisplativi vid kupovine Aluminijumske stolarije i svake druge. ALU stolarija po meri Vam štedi novac i sada je pravo vreme da saznate i zašto.

Izdajemo račun i garanciju na sve artikle i usluge.


Mi obezbeđujemo ALU stolariju u svim dimenzijama, našim klijentima uvek izlazimo u susret. Na svu našu stolariju izdajemo račun i garanciju. Naravno, obezbeđujemo montažu na teritoriji cele Srbije i balkana.

ALU STOLARIJA PO MERI

  • Stolarija u tačnim merama;
  • visok kvalitet;
  • odlične izolacione osobine;
  • štedite novac;
  • adekvatna ugradnja;
  • izdavanje računa;
  • garancija na stolariju;
  • garancija na ugradnju;
  • Vaš miran san.

PVC Stolarije Tim je opšte poznat po visokokvalitetnoj PVC stolariji koja obezbeđuje izuzetan komfor tokom cele godine. Osnova naše ponude je ALU stolarija koja sama po sebi ima mesto u vrhu po izolacionim osobinama i kvalitetu. Kod nas imate sve, Vaše samo da na kontaktirate.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge i artikle.

ALUMINIJUMSKA STOLARIJA PO MERI

Kvalitetna Aluminijumska stolarija po meri se najviše isplati iz nekoliko razloga. Pre svega kvalitet stolarije u slučaju da Vam je izrađuju po Vašim merama je u glavnom visok. Kod nas je na najvišem nivou iz razloga što naši klijenti od nas očekuju najbolje.

Dodatni problem kod ALU stolarije u fiksnim merama jeste da Vam se prodaju prozori i vrata u jednim merama i ako te mere ne odgovaraju onim na na Vašem objektu, dolazi do dodatnog troška. Ukoliko odskakanja nisu velika, prosečan moler može da Vam završi posao ali njega morate da platite a posla ima dosta.

Problemi sa stolarijom u fiksnim merama

Kada dođete u situaciju da ste pazarili ALU stolariju u fiksnim merama a one ne odgovaraju otvorima na Vašem objektu, imate dve vrste problema. Prvi je da je kupljena stolarija mala a drugi da je velika. U glavnom oba su problema prisutna i rešavaju se tako što platite molera da obradi zidove kako bi stolarija adekvatno legla.

Moler tu uvek ima poprilično posla. Kod manje stolarije, potrebno je da dozida oko stolarije i da popunjava rupe. Tu pored ruku majstora, plaćate i utrošeni materijal. Za razliku od male stolarije, kod stolarije u prevelikim merama, otvori se šire, zidovi razbijaju kako bi se dobili adekvatno veliki otvori. Ovde takođe ima prilično posla i opet naknadno zahteva obradu oko stolarije kako bi sve adekvatno izgledalo na kraju.

Staklo za ALU stolariju po meri

Pripremili smo nekoliko paketa stakala, kako bi našim klijentima obezbedili maksimalne performanse što se tiče termo izolacije ali i zvučne izolacije. Bilo da su Vam potrebna standardna stakla koja daju solidne rezultate ili pak želite da Vaša stolarija pruža maksimalnu izolaciju, imamo staklo za Vas.

Svakako, tu su kolege da Vam u svemu pripomognu ili da kreiraju posebne ponude za Vas na osnovu Vaših zahteva. Kolege će Vam pripremiti ne jednu već nekoliko ponuda kako bi Vi odabrali onu koja Vama najviše odgovara.

Roletne za ALU stolariju po meri

Za naše klijente imamo roletne za ALU stolariju u tačnim merama koje su njima potrebne. Poput pogodnosti kod ALU stolarije, tako je i kod roletni koje se savršeno uklapaju kod stolarije i na samom objektu.

Komarnici za ALU stolariju po meri

Kako bi se na najbolji način zaštiti od insekata, potrebno je da imate komarnik po tačnoj meri kako bi se mogućnost provlačenja insekata sveo na minimum. Postoje razne vrste komarnika, raznog kvaliteta ali pošto Vi pazarite visokokvalitetnu stolariju, logično je da se odlučujete za kvalitetan i pouzdan komarnik.

Venecijaneri za ALU stolariju po meri

Svaka ALU stolarija treba da ima svoje originalne venecijanere. Ukoliko želite maksimalni komfor, kvalitet i pouzdanost, zatražite od kolega da u ponudu uključe i venecijanere u tačnim merama.

Naš savet

ALU stolarija po meri je najbolje rešenje za Većinu klijenata kojima su otvori u nestandardnim dimenzijama. Nemojte popuštati pod pritiskom prodavaca koji Vas ubeđuju da je njihova stolarija baš za Vas i da to što malo odskaču mere nije uopšte veliki problem. Problem jeste i to veliki jer njegovo rešavanje plaćate Vi. Mudro birajte i za Vaš novac odaberite najbolje!

Vaš PVC Stolarije Tim

PVC stolarija - Janjić Stolarija Pozovite NasPozovite nas!