POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

ALU stolarija Novi Sad

ALU stolarija Novi Sad i okolina, ukoliko tražite kvalitet i povoljnu cenu, na pravom ste mestu. Izdavanje računa i garancije. Aluminijumska stolarija Novi Sad odličnih izolacionih osobina.


Na teritoriji Novog Sada smo poznati po visokom kvalitetu PVC stolarije koja je jedna od najkvalitetnijih u našoj zemlji. ALU stolarija je osnova naše ponude stolarije i kao takva očekivano je visokog kvaliteta. Za ALU stolariju se opredeljuju klijenti koji žele najbolje a to im upravo pruža naša Aluminijumska stolarija.

ALU STOLARIJA NOVI SAD

  • Kvalitetna stolarija;
  • odlične izolacione osobine;
  • adekvatna ugradnja;
  • više paketa stakala;
  • izdavanje računa;
  • garancija na ALU stolariju;
  • garancija na ugradnju;
  • Vaš miran san.

PVC Stolarije Tim svim svojim klijentima obezbeđuje profesionalnu uslugu, kvalitetne artike za koje obezbeđuje garanciju.

ALUMINIJUMSKA STOLARIJA NOVI SAD

Naša Aluminijumska stolarija je pre svega namenjena klijentima koji žele najviši mogući komfor. Takvi klijenti u većini slučajeva znaju tačno šta žele a ALU stolarija je tu da im to i obezbedi. Maksimalni komfor preko cele godine bez obzira na lokaciju objekta, to je glavna odlika naše ALU stolarije. Termoizolacija je na visokom novu, zvučna izolacija je takođe izuzetno dobra. Dve nabrojane osobine su posledica kvalitetne stolarije i odličnog stakla koje koristimo.

Staklo za ALU stolariju

Staklo na svakoj stolariji zauzima 70+ procenata, bilo da je reč o prozoru ili vratima balkona. Iz tog razloga veoma je važno da obratimo posebnu pažnju na kvalitet stakla. Na njemu se mnogo dobija ali i najviše gubi. Bilo koja kvalitetna stolarija nije mnogo vredna bez adekvatnog stakla. Kod ALU stolarije se to najviše oseća jer je ALU stolarija sinonim za kvalitet. Nema logike pazariti Aluminijumsku stolariju a odabrati loše staklo.

Stoga, obratite posebnu pažnju na staklo i time osigurajte sebi najviši komfor. Kod nas imate mogućnost biranja između nekoliko paketa stakala. Možete da odaberete jedan ili više paketa. Kolege su svakako tu da Vam pomognu.

Savet našeg tima

Uvek birajte najviši kvalitet koji možete da pazarite. A da bi to i uradili potrebno je da se adekvatno informišete u vezi ponude Aluminijumske stolarije kod nas. Time ste osigurali da donosite najbolju odluku i da unesete komfor u Vaš objekat.

Vaš PVC Stolarije Tim

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna