POTREBNI SARADNICI-MONTERI

   
     Prodaja PVC stolarije - 061/254 15 17

ALU stolarija Dorćol

ALU stolarija Dorćol izuzetnog kvaliteta i odličnih izolacionih osobina. Izdajemo račun i garanciju. Aluminijumska stolarija Dorćol za najviši nivo komfora koji zaslužujete.

Na sve naše artikle i usluge izdajemo račun i garanciju.


Naša firma je vrlo dobro poznata na Dorćolu po kvalitetu naše stolarije. Sama osnova naše ponude je aluminijumska stolarija premium kvaliteta. Ukoliko težite ka kvalitetu, na pravom ste mestu.

ALU STOLARIJA DORĆOL

  • Kvalitetna ALU stolarija;
  • dugotrajnost;
  • odlična izolacija;
  • adekvatna montaža;
  • povoljna cena;
  • veliki izbor stakala;
  • izdavanje računa;
  • garancija na stolariju;
  • garancija na ugradnju;
  • Vaš miran san.

ALUMINIJUMSKA STOLARIJA DORĆOL

Kao što smo naveli naša aluminijumska stolarija predstavlja premium ponudu stolarije što naši klijenti dobro znaju. Za klijente koji još uvek nisu upoznati sa kvalitetom same aluminijumske stolarije najkraće objašnjenje jeste da je ALU stolarija sinonim kvaliteta kada su u pitanju sve vrste stolarija. Aluminijumska stolarija jeste skuplja u odnosu na PVC i drvenu stolariju ali sam kvalitet, dugotrajnost i izolacione osobine su iznad pomenutih. Drugim rečima ALU stolarija vredi svaki dinar i ukoliko je budete pazarili utvrdićete to i Vi.

Dovoljno je da vam kažemo da se u planinskim sredinama pretežno koristi aluminijumska stolarija pošto obezbeđuje najviši nivo komfora. Dobar procenat naših klijenata je baš iz planisnkih krajeva i vrlo su zadovoljni dobijenim. Naravno, većina naše ALU stolarije se ugradi u urbanim sredinama gde su zime takođe hladne a leta prilično topla.

Staklo za ALU stolariju

Kao i kod ostalih tipova stolarije, kod Aluminijumske stolarije staklo igra važnu ulogu. Ono se prostire na više od 70% prozora ili balkonskih vrata i baš iz tog razloga je vrlo bitno da ono bude zadovoljavajućeg kvaliteta. ALU stolarija iziskuje kvalitetno staklo koje će takođe doprineti komforu svojim izolacionim osobinama.

Iz tog razloga, za naše klijente smo pripremili niz paketa kojima pokrivamo sve zahteve. Svi paketi su odličnog kvaliteta i pružaju adekvatni komfor. Klijent može da odabere jedan ili više paketa stakala ukoliko želi najbolju moguću izolaciju.

Savet

Ukoliko se odlučite za ALU stolariju, birajte kvalitet. Jedino kvalitetom stolarije sebi obezbeđujete ugodnost u domu ili poslovnom prostoru tokom cele godine.

Vaš PVC Stolarije Tim

R. dani 08-17h, Sub 08-15h, Ned. neradna