PVC stolarija AKCIJA – dobijate više za isti novac. Javite se na vreme!

   
     Prodaja i ugradnja PVC stolarije - 064/48-77-631
Tap To Call

PVC stolarija   arrow

Ponuda PVC stolarijePVC stolarije Tima – više informacija – 064/48-77-631


KBE 70 6 KOMORA je Nemački profil proizveden po najvisim evropskim standardima. Visok stepen toplotne izolacije koji je postignut sa 6-komornim sistemom i dubinom montaže od 70mm dovodi do Uf-vrednost 1.3W/m2K.

Klasićan i moderan dizajn koji mogu biti u velikom izboru boja i dekora drveta daju široki izbor pri arhitektonskim rešenjima. Viši stepen sigurnosti dobijen sa 13mm osom i poboljšana statika profila pružaju dodatni kvalitet ovom sistemu. Profil je izrađen po strogim standardima zaštite zivotne sredine greenline.

KBE 70 6 komora - ponuda PVC stolarije - PVC Stolarije Tim

KBE 70 6 komora – ponuda PVC stolarijePVC Stolarije Tim


KOMMERLING 76 je sistem koji vam pruža sve pogodnosti modernih prozora zadnje generacije. Sa sistemom koji ima tri dihtunga u preseku i dubinom montaže od 76mm posebno se ističe među ostalim profilima. Savršene proporcije profila, moderan dizajn, veliki izbor dekora olakšavaju Vaš izbor pri zameni stolarije.

Već u standardnoj verziji sistem ispunjava zahteve za niskoenergetske kuće – Uf vrednost1.1W/m2K. Ukupna konstrukcija znatno povećava toplotnu i zvučnu izolaciju jer ovaj sistem podržava paket troslojnog stakla od 48mm tako da možete da poboljšate kvalitet zivota, ekonomije i sigurnosti.

KOMMERLING 70 6 komora - ponuda PVC stolarije - PVC Stolarije Tim

KOMMERLING 70 6 komora – ponuda PVC stolarije – PVC Stolarije Tim